Vores kursus pakkeløsninger

Vi leverer gennemarbejdede kursusmateriale, hvor dine ønsker og behov bliver tilpasset. Vi sætter kvaliteten i højsædet for sikre din 100% tilfredshed. Vil du lære, hvordan du professionelt og effektivt ændre i din WordPress hjemmeside? Vil du introduceres til relevante funktioner eller optimeringer til din hjemmeside, så kan vi hos Mediabranding hjælpe dig hele vejen igennem.

Hvorfor skal Mediabranding undervise dig i WordPress?

Hos Mediabranding skaber vi wordpress undervisning af høj kvalitet til markedets skarpeste priser. Vores undervisere sørger for ekstremt god service samt levere produkter af kompromisløs høj kvalitet. Målet med professionelle undervisningstimerne, er at vores kunde kan udvikle og lave hjemmesider på egen hånd. Undervisningen er et værktøj og en investering, der kan skabe vækst og interesse omkring din erfaring og kompetencer.

Vi har fokus på kvalitet og vores kunders tilfredshed er første prioritet. Derfor vil vi i processen inddrage dig som kunde, så vi hele tiden sikrer os at vi leverer et produkt, der stemmer overens med dine forventninger. På denne måde, så skaber vi sammen en undervisning, som du altid vil kunne falde tilbage på.

Opstartsmøde

Vi afholder et møde fysisk eller telefonisk, hvor vi vil gennemgå dine ønsker om filmens målgruppe, budskab mm.

Vi aftaler hvorledes, om du ønsker at få lavet 1, 2 eller 4 animationsfilm, hvor du kan benytte dig af vores klippekort ordning, som sikrer dig markedets bedste pris. Med denne løsning kan du få lavet billige animationsfilm løbende, som reklame for din virksomhed. Afslutningsvis skal vi finde ud af, om du ønsker professionel voice over på din video, flere sprog, undertekster og om du ønsker, at vi udformer et manus ud fra din hjemmeside eller benytter en professionel og uddannet tekstforfatter.

Online undervisning

Vi sender dig en video på 30 min., hvor du får den overordnede viden omkring wordpress funktioner, værktøjer mm. Du skal her tage noter og skrive alle dine spørgsmål ned, så du til den fysiske undervisning kan være forberedt og være nysgerrig omkring wordpress og dens virken.

Fysisk undervisning

Når vi sammen har fundet en dato for undervisningen, så møder du ind på vores kontor, hvor der vil være mad og drikke. Derudover vil der være en fast underviser, som tager dig igennem hele undervisning, så du ikke går fra vores kontor med nogle tvivl om hvordan du laver din næste WordPress hjemmeside.

Afslutning

Vi har nu været igennem hele forløbet, hvor du afslutningsvis vil få tilsendt alt relevant materiale. Derudover har du mulighed for at stille alle relevante spørgsmål til din underviser. Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe eller skrive direkte til os efter dit forløb.

Over 30 års samlet erfaring

Med mange års erfaring i bagagen kan vi hjælpe din virksomhed med at vækste og skalere til helt nye højder.

449

Facadeskilte

648

Grafisk design

577

Hjemmesider

953

Trykkeri

22

Softwareløsninger

review

Define-pack.dk
Lucas K.

De hjalp mig hurtigt, effektivt og fleksibelt og ramte plet...

review2

Jacobsen-Byg.dk
Morten P.

Man kan tydeligt mærke, at konsulenterne motiveres...

review3

Dit-testamente.dk
Else K.

Vi var super tilfredse med deres services 😊😊

Kundeservice

Vi sidder døgnet rundt til at hjælpe og vejlede dig med at komme i mål. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes alle tider, vi er døgnåbent.
Sydmarken 32b
2860 Søborg

52 52 03 55

info@mediabranding.dk