APP Udvikling
Enterprise løsninger

Hos Mediabranding er vi yderst professionelle og erfarne, når det kommer til at udvikling af apps både til iOS og Android enheder. Vi arbejder med alle typer af opgaver, hvor det både er simple, mellemstore og komplekse løsninger.

Levering af både android og apple apps

Vi gør en kæmpe ære i at udvikle apps hos Mediabranding, og vi stræber efter, at vores kunders succes er vores succes. Vi analyserer behov og målgruppe, modner idéer og i fællesskab udvikler vi projektet til et bæredygtigt koncept.

app

App
udvikling

En app fremhæver din virksomhed i den digitale verden, og leverer en fantastisk kundeoplevelse. Fremskynd din drift og øge omsætning med apps.

software

Softwareudvikling
og design

Hos Mediabranding har vi specialiseret et team af medarbejdere indenfor udvikling af softwareløsninger.

digital

Digital
transformering

Identificere nye skjulte forretningsmuligheder og gøre dig mere konkurrencedygtig ved hjælp af teknologi.

user-experience

User
Experience

At skabe dejlige oplevelser, der forvandler kunder til dine brands og øger din forretnings bundlinje. Analysering, design og udvikling.

technology

Teknologi
Rådgivning

Hjælper dig med at identificere og tackle uventede, ikke planlagte teknologiske udfordringer og udnytte teknologi til at drive vækst.

Udpluk af vores portfolio

Kom med bag skærmen i 2 af vores stolte projekter.

logo-normal-1

DefinePack havde brug for en webshop som app. En hurtig og fungerende webshop der skal være fejlfri og integreres med deres kassesystem.

logo-white

Jensen installation havde brug for en app som kunne spore deres opgaver og håndterer medarbejdere.

Hvorfor skal Mediabranding udvikle din næste app?

De fleste er i tvivl om, hvilket bureau der skal løfte deres næste app-projekt. Nogle bureauer tilbyder udelukkende udvikling af apps, mens vi hos Mediabranding tilbyder en samlet løsning, da vi har eksperter indenfor alle områder. Dvs. du skal ikke ud og indhente flere forskellige tilbud på app, software, hjemmeside, logodesign mm., da vi kan klare alle dine opgaver hos Mediabranding. Udviklingen af nye apps går stærkt hos Mediabranding, da vi har dedikeret et helt team af udviklere udelukkende til din næste app løsning. Vi undersøger og analyserer altid de nyeste teknologier og tendenser, så vi kan være med på alle typer af opgaver. Derfor er der ingen opgaver der er for små, store eller for omfattende for os i Mediabranding. Langt de fleste apps har en kæmpe backend del, som kun vores programmører kan finde rundt i. En app kræver ofte en server og et komplekst adminstrationspanel. Derfor er det vigtigt, at der er flere omkring opgaven fremfor én enkelt udvikler, såfremt en eller flere bliver syge, skal på ferie eller stopper fra firmaet, så kan det være virkelig svært at finde rundt i udviklingen af appen.

Trejdeparts integrationer med din software

Ønsker du en speciel integration, så er dette også muligt.

5 gode grunde til at vælge Mediabranding

1. Du får den bedste løsning til din app, fordi vi dedikerer 1-5 medarbejdere til dit projekt. 2. Du får en projektbeskrivelse baseret på vores grundige analyse og tekniske indsigt. 3. Sparring og vejledning, hvor vi gennemgår alle ønsker og behov. 4. Vi tester løbende app’en i en lokal udviklingsproces, så den ikke går live med fejl og mangler. 5. Erfaring og ekspertise til at udvikle smarte og intelligente apps netop til dine behov.

Over 30 års samlet erfaring

Med mange års erfaring i bagagen kan vi hjælpe din virksomhed med at vækste og skalere til helt nye højder.

449

Facadeskilte

648

Grafisk design

577

Hjemmesider

953

Trykkeri

22

Softwareløsninger

review

Define-pack.dk
Lucas K.

De hjalp mig hurtigt, effektivt og fleksibelt og ramte plet...

review2

Jacobsen-Byg.dk
Morten P.

Man kan tydeligt mærke, at konsulenterne motiveres...

review3

Dit-testamente.dk
Else K.

Vi var super tilfredse med deres services 😊😊

Kundeservice

Vi sidder døgnet rundt til at hjælpe og vejlede dig med at komme i mål. Tøv ikke med at kontakte os, vi kan træffes alle tider, vi er døgnåbent.
Sydmarken 32b
2860 Søborg

52 52 03 55

info@mediabranding.dk